20 | 06 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Останні виставки
Останні новини
Методологія харчової науки PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:52

Методологія харчової науки

Хомич Г. П.

Методологія харчової науки : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 38 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Бережливое производство и 6 сигм в логистике : рук. по оптимизации логистических процессов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки