19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Наш рідний край – окраса України
Останні виставки
Останні новини
Наш рідний край – окраса України PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 квітня 2019, 13:43

Наш рідний край – окраса України

«Полтавщина – це справжній рай на землі, про який мріяв Тарас Шевченко і який так яскраво змалював Микола Гоголь у «Вечорах на хуторі поблизу Диканьки». Хіба можна не закохатись у її столицю, коли весь центр вкрито незліченними скверами? Кому може не сподобатися Полтава, яка випромінює спокій і розслабленість? Полтава, де стоїть хата Івана Котляревського і пам’ятник галушкам? Полтава, в музеях котрої можна провести не один день? Хіба можуть не залишити в серці мандрівника солодкого трему фантастичні краєвиди Великої Багачки та Яреського? Хіба не пробудять жагу до творчості шедеври гончарів із Опішного, решетилівські килими та вишиванки, плетені з лози великобагачанські меблі? Хіба не винирнуть в уяві вершники-козаки десь у степах під Кременчуком і Карлівкою? Якби знайшлася та людина, що відповіла б заперечливо, можна бути впевненим, що це робот, який не має душі… У Полтавщину неможливо не закохатися! Це справді «найукраїнніша Україна», як її (Полтавщину) назвала Леся Українка…» Ось так зворушливо написав про наш рідний край Дмитро Антонюк.

Через брак часу чи суб’єктивні причини не кожен може собі дозволити чудову подорож стежками Полтавщини, але наша бібліотека посприяє цьому за допомогою наших друзів – книг. Запрошуємо всіх на книжкову виставку «Наш рідний край – окраса України», яку з любов’ю до наших читачів оформлено в кабінеті № 118. Хочеться побажати, щоб після знайомства з виставкою вам захотілося мандрувати Полтавщиною, де на вас чекають люди і пам’ятки, від зустрічі з якими ви отримаєте найпозитивніші емоції!

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Управління персоналом
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки