19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінансове право PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 лютого 2019, 10:48

Фінансове право

Терела Г. В.

Фінансове право : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» (програма професійного спрямування «Фінанси»)/спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. В. Терела. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 306 с.

Пропонований навчально-методичний посібник розроблений для полегшення роботи з навчальним матеріалом і найбільш раціональної організації самостійної роботи. Він містить програму навчальної дисципліни й тематичний план дисципліни, методичні рекомендації до кожної теми (вказівки, рекомендації, логічні схеми розгляду питань; навчально-пізнавальні завдання для самопідготовки до семінарських та індивідуальних занять студента під керівництвом викладача із зазначенням проблемних питань дисципліни, питань для самостійного опрацювання, ситуаційних задач, тем рефератів; завдання для самоконтролю знань; список джерел, основної та додаткової навчально-методичної літератури), індивідуальні завдання для самостійної роботи та методичні рекомендації до їх виконання, порядок і критерії оцінювання знань, перелік питань до поточного та підсумкового контролю.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Основи інженерних розрахунків на ПЕОМ. Профамування алгоритмічною мовою Фортран
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки