23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Методичні рекомендації та завдання для практичних занять для слухачів курсів підвищення кваліфікації за програмою «Бухгалтерський, фінансовий та податковий облік + 1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)»

Останні виставки
Останні новини
Методичні рекомендації та завдання для практичних занять для слухачів курсів підвищення кваліфікації за програмою «Бухгалтерський, фінансовий та податковий облік + 1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)» PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 14:58

Методичні рекомендації та завдання для практичних занять для слухачів курсів підвищення кваліфікації за програмою «Бухгалтерський, фінансовий та податковий облік + 1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)»

Ночовна Ю. О.

Методичні рекомендації та завдання для практичних занять для слухачів курсів підвищення кваліфікації за програмою «Бухгалтерський, фінансовий та податковий облік + 1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)» / Ю. О. Ночовна, Н. В. Прохар, І. Ю. Кравченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 63 с.

Методичні рекомендації та завдання для практичних занять підготовлені відповідно до Програми для слухачів курсів підвищення кваліфікації центру тренінгових технологій науково-навчального центру «Бухгалтерський, фінансовий та податковий облік + 1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)».

Методичні рекомендації та завдання для практичних занять для слухачів курсів побудовані на умовному прикладі з діяльності виробничого підприємства, передбачають вирішення наскрізної задачі з бухгалтерського, фінансового та податкового обліку як в умовах ручного ведення обліку, так і автоматизованого за допомогою програми «1С: Бухгалтерія для України. Редакція 1.2 (версія 8.2)».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Антикризисный менеджмент в гостиничном бизнесе
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки