19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Економічна кібернетика: вступ до моделювання соціальних і економічних систем PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 23 липня 2009, 18:27
Image

   Шиян А. А.

   Економічна кібернетика: вступ до моделювання соціальних і економічних систем: Навчальний посібник. - Львів: "Магнолія 2006", 2007. - 228 с

   ISBN 978-966-2025-24-8 Магнолія 2006"

   Книга є навчальним посібником для початкового ознайомлення студентів з фундаментальними основами моделювання соціальних і економічних систем - усього того, що може бути об'єднане під єдиною назвою "Економічна кібер­нетика".

   Головне завдання книги - надати студенту такий обсяг знань, умінь і навичок, який буде ефективно використовуватися ним у своїй майбутній діяльності. Саме тому текст написаний так, щоб надавати допомогу читачеві й після закінчення вузу, -зокрема, він може використовуватися як довідник. Наявність ретельно підібраних питань і завдань дозволяє користувачеві підготуватися до використання викладеного матеріалу у своїй практичній діяльності.

   Навчальний посібник відповідає навчальній програмі курсу "Економічна кібернетика" для спеціальностей "Економічна кібернетика" та "Економічна теорія".

Останнє оновлення на Четвер, 23 липня 2009, 18:28
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Что любят клиенты
Планування діяльності підприємств
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки