29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Національна економіка: засади становлення, функціонування, регулювання та розвитку. Ч. 2

Останні виставки
Останні новини
Національна економіка: засади становлення, функціонування, регулювання та розвитку. Ч. 2 PDF Друк e-mail

Національна економіка: засади становлення, функціонування, регулювання та розвитку. Ч. 2

Куцик П. О.

Національна економіка: засади становлення, функціонування, регулювання та розвитку: монографія: у 2 ч. Ч. 2. / П. О. Куцик, О. І. Ковтун, Г. І. Башнянин. - Львів : Растр-7, 2017. - 400 с.

ISBN 978-617-7359-89-9

В монографії розглядаються принципи становлення, функціонування, регулювання та розвитку національних економічних систем та їх підсистем. Акцент зроблено на національній економіці України. Висвітлюються основні аспекти, закономірності і проблеми функціонування та регулювання національної економічної системи (НЕС): сучасні економічні теорії, які лежать в основі функціонування, регулювання та розвитку національної економіки (НЕ) як системи; проблеми організації базових інститутів НЕ; питання змісту та формування ресурсного, виробничого, науково-технічного та людського потенціалу України; принципи формування стабілізаційної державної економічної політики (ДЕП) та політики економічного зростання (ПЕЗ); принципи, методи, форми, засоби і заходи державного макроекономічного регулювання; глобальний контекст розвитку НЕ України та інше.

Монографія надає можливість ознайомитися з економічними концепціями та теоріями, законами та категоріями, основними ознаками сучасної ринкової економіки, умовами переходу України до соціально орієнтованої ринкової системи господарювання, перспективами економічного розвитку України та її інтеграції в глобальну та регіональні економічні системи, принципами макроекономічної політики, методами, формами і заходами державного макроекономічного регулювання, методами аналізу економічної ситуації в країні та оцінювання параметрів і регуляторних заходів щодо національної економіки в контексті стабілізаційної політики та політики стимулювання економічного зростання, забезпечення конкурентоспроможності на засадах інноваційності.

Електронний зміст

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Разработка Web-приложений с помощью РНР и MySQL, 3-е издание
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки