28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Барна справа PDF Друк e-mail
Вівторок, 29 травня 2018, 08:37

Барна справа

Мялковський О. В.

Барна справа: підручник./ Мялковський О. В. — К.: Кондор-Видавництво, 2017.— 376 с.

ISBN 978-966-2781-04-5

Дана книга призначена для людей, що бажають освоїти професію бармена, а також тим, хто хоче знати правила і способи приготування, оформлення і подачі змішаних напоїв.

У книзі допускаються деякі вільні жарти, невластиві підручникам. Але сподіваюся, цю книгу будуть читати майбутні бармени, люди виховані і з почуттям гумору.

У книзі дана історична довідка про виникнення змішаних напоїв і деяких інгредієнтів. Дана класифікація змішаних напоїв. Розглянута товарознавча характеристика компонентів, з яких готуються змішані напої. Розглянуто основний інвентар та інструмент бармена. Обумовлені основні принципи приготування змішаних напоїв. Перераховуються головні групи змішаних напоїв, правила їх приготування і подачі. Послідовність викладення сприяє більш простому, логічному і швидкому його засвоєнню. Структура книги відповідає програмі підготовки барменів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Цифровые активы и их экономико-правовое регулирование в свете развития технологии блокчейн
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки