29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів

Останні виставки
Останні новини
Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів PDF Друк e-mail

Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів

Смоляр Л.Г.

Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів [Текст]: Навчальний посібник / Л.Г. Смоляр, К.О. Бояринова, О.В. Кам'янська / Кондор-Видавництво, 2015. - 494 с.

ISBN 978-617-7278-16-9

Навчальний посібник підготовлено відповідно до типової програми з дисципліни «Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів», яка входить до навчального плану підготовки магістрів за напрямом підготовки «Менеджмент», спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності» та напрямом підготовки «Специфічні категорії», спеціальності «Управління інноваційною діяльністю».

Висвітлено основні засади управління процесом розроблення і освоєння виробництва нових продуктів. Запропоновано практичні та ситуаційні вправи, запитання для самоконтролю, тести та задачі.

Для студентів вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Методи активного навчання у підготовці фінансиста
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки