20 | 03 | 2019
Головна Нові надходження книг Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
Останні виставки
Останні новини
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:19

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. / Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І. та ін. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2008. - 280 с

ISBN 978-966-364-743-2

Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Организация коммерческой деятельности предприятий. По отраслям и сферам применения
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки