18 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Технологія приготування їжі
Останні виставки
Останні новини
Технологія приготування їжі PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:14

Технологія приготування їжі

Шумило Г.І.

Технологія приготування їжі: Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2012. - 504 с

ISBN 978-966-351-402-4

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
«Я так її, я так люблю...» : Вибрані вірші та поеми
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки