28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Програма виробничої бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ

Останні виставки
Останні новини
Програма виробничої бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 квітня 2018, 09:45

Програма виробничої бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ

Терела Г. В.

Програма виробничої бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. В. Терела. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 31 с.

Виробнича бакалаврська практика є важливою складовою професійної підготовки студентів Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Порядок її проходження передбачається навчальними планами підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право».

Виробнича бакалаврська практика студентів є важливим етапом наскрізної практичної підготовки фахівців. Зміст практики відповідає вимогам, передбаченим варіативною частиною освітньо-кваліфікаційної характеристики бакалавра із правознавства.

Програма виробничої бакалаврської практики є основним навчально-методичним документом, згідно з яким планується і регламентується діяльність керівників практики від вищого навчального закладу, баз практики та студентів. У програмі викладається мета, завдання і зміст виробничої практики, загальні вимоги до організації її проведення та підведення підсумків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Устаткування закладів ресторанного господарства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки