18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи

Останні виставки
Останні новини
Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 квітня 2018, 07:37

Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи

Макарова М. В.

Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи студентами спеціальності 8.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність»/029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітніх програм «Документознавство та інформаційна діяльність», «Менеджмент інформаційних ресурсів» ступеня магістра ПУЕТ / М. В. Макарова, Л. М. Колєчкіна, Т. М. Білоусько. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 72 с.

Основною методичною базою для виконання дипломних робіт на високому рівні є курсові роботи, виконані студентами у процесі навчання. Додаткову інформацію студенти одержують під час виробничої передмагістерської практики й виконання дипломної роботи від її наукового керівника, а також від спеціально призначених консультантів (за необхідності). Контроль за процесом виконання та захисту дипломної роботи покладається на дипломника й наукового керівника роботи, призначеного випусковою кафедрою документознавства та інформаційної діяльності в економічних системах.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Професійна педагогіка
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки