29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Тренінг «Імідж бібліотеки»
Останні виставки
Останні новини
Тренінг «Імідж бібліотеки» PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 січня 2018, 15:23

Тренінг «Імідж бібліотеки»

В бібліотеці нашого університету 26.01.18 р. в рамках підвищення кваліфікації працівників бібліотеки відбулося чергове засідання ділового клубу «Професіонал». Теми засідання клубу різноманітні, але всі вони націлені на покращення обслуговування наших користувачів.

Сьогодні бібліотечний працівник зобов’язаний володіти усім комплексом проблем у галузі інформації, пропонувати нові види інформаційних послуг, володіти навичками ділового спілкування, підвищувати свою професійну майстерність. Саме такі професіонали і сприяють створенню позитивного іміджу бібліотеки. Як його удосконалити і що для цього треба зробити навчала працівників бібліотеки бібліотекар І категорії Пальчик Олена Андріївна, яка провела цікавий тренінг «Імідж бібліотеки».

Формування іміджу – це процес безперервний. Турбота про вдосконалення іміджу – це наочний доказ того, що колективу бібліотеки небайдужі запити її користувачів. Завдяки проведеному тренінгу працівники бібліотеки визначили для себе нові завдання щодо подальшого формування позитивного іміджу бібліотеки.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Теоретичні основи товарознавства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки