28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Курс фінансів PDF Друк e-mail
Image

   Кудряшов В.П.

   Курс фінансів: Навч. посіб. — К.: Знання, 2008. — 431с.

   У навчальному посібнику розкрито основні положення теорії фінансів та особливості їх реалізації у практичній діяльності. Посібник устаткований необхідними схемами (78) і таблицями (18). Для поглибленого засвоєння матеріалу до кожної теми розроб­лено навчальні тренінги, до складу яких входять задачі, приклади розрахунків найважливіших показників фінансової діяльності, тести, контрольні запитання. В кінці книги наведено список реко­мендованої літератури і перелік нормативних документів, що рег­ламентують фінансову діяльність в Україні. За змістом посібник відповідає програмі нормативної дисципліни "Фінанси" для студен­тів, що навчаються за напрямом "Економіка і підприємництво".

   Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфі­кації, державних службовців, бізнесменів, усіх, хто вивчає курс "Фінанси".

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Основи маркетингу
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки