19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Курс фінансів PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 15 квітня 2009, 17:47
Image

   Кудряшов В.П.

   Курс фінансів: Навч. посіб. — К.: Знання, 2008. — 431с.

   У навчальному посібнику розкрито основні положення теорії фінансів та особливості їх реалізації у практичній діяльності. Посібник устаткований необхідними схемами (78) і таблицями (18). Для поглибленого засвоєння матеріалу до кожної теми розроб­лено навчальні тренінги, до складу яких входять задачі, приклади розрахунків найважливіших показників фінансової діяльності, тести, контрольні запитання. В кінці книги наведено список реко­мендованої літератури і перелік нормативних документів, що рег­ламентують фінансову діяльність в Україні. За змістом посібник відповідає програмі нормативної дисципліни "Фінанси" для студен­тів, що навчаються за напрямом "Економіка і підприємництво".

   Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфі­кації, державних службовців, бізнесменів, усіх, хто вивчає курс "Фінанси".

Останнє оновлення на Середа, 15 квітня 2009, 17:48
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Історія держави і права
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки