Організація роботи 6apiв ; довідник бармена |
Середа, 10 січня 2018, 11:14 |
Сало Я. М. Організація роботи 6apiв ; довідник бармена / Я. М. Сало. - Львів ; Афіша, 2010,- 351 с.: іл. ISBN 978-966-325-125-7 Удовіднику подається характеристика різних типів 6apiв i їх сучасного обладнання, яке дозволяє забезпечити високу культуру обслуговування відвідувачів. Значну увагу приділено підготовці до роботи, організації npaці бармена, правилам поведінки, способам подавання нaпoїв, наведено 800 рецептур змішаних напоїв і сиропів. Для барменів 3-го i 4-го розрядів, учнів професійних навчальних закладів, керівників барів, а також поціновувачів коктейлів на домашнix урочистостях та прийомах гостей. |