28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Міжнародний день студента
Останні виставки
Останні новини
Міжнародний день студента PDF Друк e-mail
Понеділок, 20 листопада 2017, 15:50

Міжнародний день студента – свято, що об’єднує всіх студентів

Студенти різних часів та епох. Які вони були? Що в них спільного із сучасними студентами, а що відмінного? Саме це і взялися з’ясовувати організатори панельної дискусії «Студент середньовіччя, радянський студент, сучасний студент. Що між ними спільного, а що відмінного?», яка відбулася 16 листопада в переддень Міжнародного дня студента.

Захід проходив в читальному залі бібліотеки. Представляли студентство середньовіччя, радянське і сучасне три доповідачі. За студента середньовіччя виступала Юрко Ірина Вікторівна, бібліотекар відділу обслуговування навчальної та наукової літератури, яка підібрала надзвичайно цікавий матеріал із життя і побуту середньовічного студентства. Про радянського - розповіла студентка Садова Світлана Василівна, директор бібліотеки, а сучасне студентство представляв Влад Гриценко, член студради, студент 2 курсу нашого університету. Обговорювалися 4 питання:

  1. Ставлення студентів до навчання.
  2. Роль викладача в освітньому процесі.
  3. Вид інформаційних ресурсів, їх значення для навчання.
  4. Час дозвілля: як його проводили студенти раніше і як проводять сьогодні?

Відбулася жвава бесіда з порівнянням позитивного й негативного в житті та навчанні студентів у минулому і сьогодні. Підсумки підбив Влад Гриценко, який сказав, що він надзвичайно задоволений тим, що навчається в наш час і саме в нашому університеті, який надає всі умови для навчання й гарної організації дозвілля.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Управління якістю в туризмі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки