28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів ТВОРЧІСТЬ У СПІВПРАЦІ З ПРИРОДОЮ
Останні виставки
Останні новини
ТВОРЧІСТЬ У СПІВПРАЦІ З ПРИРОДОЮ PDF Друк e-mail
Четвер, 16 листопада 2017, 16:29

ТВОРЧІСТЬ У СПІВПРАЦІ З ПРИРОДОЮ

Наше життя іноді дарує нам неповторні дні, даючи змогу познайомитися з новими людьми, від спілкування з якими на душі стає тепло. Така людина – Іван Петрович Долюк. Вже декілька днів читальна зала для студентів стала гостинною домівкою для його лісових скульптур. Лісова скульптура – це складний тандем природи, фантазії та майстерності людини. Іван Петрович - митець лісової скульптури, він боготворить природу, черпає з неї матеріал для своїх творінь. «Іван Петрович заслуговує великої уваги від нашого суспільства, це людина високого інтелекту, розуму, просторового мислення, яке в нього не тільки від спеціальності, а й від любові до природи. Це й допомагає йому створювати такі шедеври, рідкісні шедеври", – розповідає друг митця Микола Дорошенко.

Справжній митець, Іван Петрович серед чудернацьких корінців, уламків дерев, незвичайних гілочок, наростів знаходить свої майбутні скульптурні творіння.

Лісові скульптури Івана Долюка – це сплав любові і гіркоти, надії і безумства, смішного і чарівного. Це своя індивідуальна філософія, самовираження, своє бачення світу у його прадавніх, побутових, історичних іпостасях. А які цікаві влучні назви придумує автор для своїх скульптур!

Наші студенти мають можливість побачити 45 робіт, а всього їх у Майстра 60. Поспілкуватися з автором і побачити його скульптури мали можливість студенти груп МЕВ – 11, Т – 11, ОА – 11, ФК – 11. Але це лише початок, тому що професор кафедри педагогіки та суспільних наук Петренко Ірина Миколаївна регулярно організовує відвідування цієї виставки та проведення екскурсії для інших груп. Студенти з задоволенням слухають розповідь автора про свої роботи і збагачуються новими враженнями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Контроль подлинности документов, ценных бумаг и денежных знаков
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки