23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Технологія зберігання продовольчих товарів

Останні виставки
Останні новини
Технологія зберігання продовольчих товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2017, 13:37

Технологія зберігання продовольчих товарів

Хмельницька Є. В.

Технологія зберігання продовольчих товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 57 с.

Вивчення дисципліни «Технологія зберігання продовольчих товарів» дозволить фахівцям у майбутньому всебічно й досконало розв’язувати практичні завдання, пов’язані з оцінкою лежкоздатності та тривалості зберігання продовольчих товарів, здійснювати контроль якості товарів на всіх етапах зберігання і товаропросування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки