24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Формування якості товарів (Харчові продукти)

Останні виставки
Останні новини
Формування якості товарів (Харчові продукти) PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 липня 2017, 13:30

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство і торговельне підприємництво (ТКД)» повного та скороченого термінів навчання ступеня бакалавра ПУЕТ / В. О. Назаренко. – Пол¬та¬ва : ПУЕТ, 2017. – 61 с.

Якість товарів є одним із найважливіших факторів конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств. Тому глибоке вивчення чинників, що формують якість харчових продуктів, забезпечить майбутніх спеціалістів знаннями, необхідними під час оцінювання споживних властивостей продукції, планування комерційних операцій, контроля якості її у процесі товаропросування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Технологія зберігання продовольчих товарів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки