29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 липня 2017, 14:27

Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення

Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення [тескт] К. : «Центр учбової літератури». 2016. - 256 с

ISBN 978-617-673-506-9

Видання, яке Ви зараз тримаєте в руках, є результатом наполегливої праці команди фахівців у напрямку гармонізації українських стандартів та приведення їх у відповідність до європейських у галузі енергоефективності та енергоефективного освітлення.

Кропітка робота, що призвела до видання цього збірника, починалася з рішучого і належним чином мотивованого прохання Міністерства юстиції України отримати професійний переклад профільної Директиви з енергоефективності (2012/27/ЄС) Європейського Парламенту та Ради Євроші.

Збірник «Законодавство ЄС у сфері енергоефективного освітлення», який є систематизованим джерелом перекладів усіх чинних Директив ЄС та Технічних регламентів, стане у нагоді не тільки законотворцям, але і широкому колу інших зацікавлених сторін; будь-то українське наукове товариство, представники різних гілок влади та неурядових організацій, бізнесу та організації з підтримки бізнесу.

Також особливо стане в нагоді органам державної влади, шо відповідальні за належну реалізацію завдань і дотримання вимог у сфері європейської інтеграції та виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Загальна психологія в таблицях і схемах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки