29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики

Останні виставки
Останні новини
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики PDF Друк e-mail
Середа, 21 червня 2017, 08:36

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики на базі НДЦ «Незалежна експертиза» студентами спеціальностей 8.03051002 «Товарознавство та експертиза в митній справі» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра ПУЕТ / Н. В. Омельченко, Н. В. Лисенко, А. С. Браїлко, М. Г. Мартосенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 32 с.

Переддипломна експертна практика, що проводиться на завершальному етапі безперервної підготовки фахівців на базі НДЦ «Незалежна експертиза» та ВЛ «ТЕСТ», є важливою формою вдосконалення професійної та практичної підготовки завдяки належному рівню організаційної структури та матеріально-технічного забезпечення.

Ознайомитися із програмою практики, розробити індивідуальний календарний графік, скласти звіт та інші дії щодо проходження практики допоможе студентам даний посібник.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Т. 1 : Теоретичні питання строків у зобов'язальному праві. Загальні засади темпорального регулювання зобов'язань
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки