28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Бухгалтерський облік в управлінні підприємством

Останні виставки
Останні новини
Бухгалтерський облік в управлінні підприємством PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:46

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством

Карпенко О. В.

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : збірник ситуаційних завдань для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Карпенко, Г. О. Соболь. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 135 с.

«Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» – це дисципліна циклу професійної та практичної підготовки фахівців з обліку й оподаткування. Ринкові перетворення спричинили істотні зміни в організації, методиці та методології бухгалтерського обліку. Головний бухгалтер став безпосереднім членом команди топ-менеджерів підприємства, бухгалтери – постачальниками інформації користувачам. Зросло соціальне значення професії бухгалтера, підвищилася роль обліково-аналітичного забезпечення у прийнятті управлінських рішень відповідно до сучасних концепцій менеджменту. Опрацювання цієї навчальної дисципліни сприятиме підвищенню вашого особистого професійного рівня та конкурентоздатності на ринку праці, тобто забезпечить вашу економічну безпеку, допоможе побудувати успішну кар’єру, зрозуміти свою роль в управлінні підприємством та можливості особистого внеску в її успіх. Уміння застосовувати отримані знання на практиці сприятимуть забезпеченню економічної безпеки соціально-відповідального бізнесу, що реалізує концепцію сталого розвитку.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Транспортно-логістичний кластер: формування, функціонування, аналіз діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки