26 | 03 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Формування якості товарів (Харчові продукти)

Останні виставки
Останні новини
Формування якості товарів (Харчові продукти) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:33

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с.

Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Формування якості товарів» розроблений для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» на основі навчальної програми з дисципліни «Формування якості товарів (продовольча група)», затвердженої 22.02.2012 р. вченою радою Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», протокол № 2.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Безпека життєдіяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки