25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Міжнародна економічна діяльність України PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:41

Міжнародна економічна діяльність України

Янишин Я.С. Міжнародна економічна діяльність України : навч. посіб. / Я.С. Янишин, О.Б. Булик, Н.Б. Зеліско ; за заг. ред. Я.С. Янишина. — Львів: Ліга-Прес, 2014.- 340 с.

ISBN 978-966-397-254-7

Розкрито особливості міжнародної економічної діяльності України на сучасному етапі в комплексі розмаїтих форм співробітництва, інструментів макроекономічного регулювання та комерційної діяльності, взаємовідносин з іншими країнами, їх угрупованнями та міжнародними економічними організаціями.

Навчальний посібник охоплює одинадцять тем, в яких послідовно розглядаються загальні питання курсу: предмет, методологія, суб'єкти та об'єкти вивчення, форми міжнародної економічної діяльності, актуальні проблеми регулювання міжнародної економічної діяльності в Україні, питання геополітики та міжнародної інтеграції держави в комплексі напрямів та інструментів цього процесу. Наприкінці кожної теми містяться стандартно структуровані блоки. Вони складаються з ключових слів, цікавих моментів, що стосуються досліджуваної теми, питань для самоконтролю та тестових завдань, а також списку рекомендованих літературних джерел. Окремо виділено проблеми та перспективи розвитку АПК України в частині здійснення її міжнародної економічної діяльності.

Для студентів вищих навчальних закладів економічного профілю, підприємців і службовців, які здійснюють міжнародні комерційні операції та їх регулювання, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами міжнародної економічної діяльності України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки