28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі

Останні виставки
Останні новини
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі PDF Друк e-mail
Четвер, 06 жовтня 2016, 10:48

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі

Свідло К.В., Лазарева Т.А., Бачієва Л.О.

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. — Харків: Світ книг, 2013. —225 с

ISBN 978-966-2678-09-3

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику наукових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, форми підготовки наукових кадрів.

Для магістрів, аспірантів, науковців, викладачів вищої школи.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Технология производства хлебобулочных изделий
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки