23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail

Безпека життєдіяльності

Желібо Є. П., Зацарний В. В. Безпека життєдіяльності: Підруч­ник. — К.: Каравела, 2008. — 280 с.

У підручнику розглядаються основи безпеки життєдіяльності як комплекс взаємозв'язків у системі «людина - життєве середо­вище» різного рівня. Значна увага приділена людині, її фізіологіч­ним та психологічним особливостям, медико-біологічним та соці­альним проблемам здоров'я. Висвітлюються джерела небезпеки та породжені ними фактори, що призводять до порушення життєдіяльності людей у повсякденних умовах виробництва й побуту та спричиняють надзвичайні ситуації. Наведена характеристика природних, техногенних, соціально-політичних та комбінованих небезпек. Особливу увагу приділено питанням запобігання над­звичайним ситуаціям, організації дій для усунення їхніх негатив­них наслідків, наданню першої долікарської допомоги потерпілим, питанням організації та управління безпекою життєдіяльності.

Підручник відповідає навчальній програмі нормативної дис­ципліни «Безпека життєдіяльності» для вищих закладів освіти I-IV рівнів акредитації. Розрахований на студентів та викладачів. Може бути використаний на курсах підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, представництв галузевих міністерств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Мудрость Востока
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки