28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 04 лютого 2009, 14:02

Безпека життєдіяльності

Желібо Є. П., Зацарний В. В. Безпека життєдіяльності: Підруч­ник. — К.: Каравела, 2008. — 280 с.

У підручнику розглядаються основи безпеки життєдіяльності як комплекс взаємозв'язків у системі «людина - життєве середо­вище» різного рівня. Значна увага приділена людині, її фізіологіч­ним та психологічним особливостям, медико-біологічним та соці­альним проблемам здоров'я. Висвітлюються джерела небезпеки та породжені ними фактори, що призводять до порушення життєдіяльності людей у повсякденних умовах виробництва й побуту та спричиняють надзвичайні ситуації. Наведена характеристика природних, техногенних, соціально-політичних та комбінованих небезпек. Особливу увагу приділено питанням запобігання над­звичайним ситуаціям, організації дій для усунення їхніх негатив­них наслідків, наданню першої долікарської допомоги потерпілим, питанням організації та управління безпекою життєдіяльності.

Підручник відповідає навчальній програмі нормативної дис­ципліни «Безпека життєдіяльності» для вищих закладів освіти I-IV рівнів акредитації. Розрахований на студентів та викладачів. Може бути використаний на курсах підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, представництв галузевих міністерств.

Останнє оновлення на Вівторок, 18 лютого 2020, 08:43
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Культурология. История мировой культуры
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки