17 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Теоретичні основи товарознавства
Останні виставки
Останні новини
Теоретичні основи товарознавства PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 04 лютого 2009, 13:53

   Жук Ю.Т., Жук В.А., Гаврилишин В.В., Лукашов B.C., Кисляк Н.К., Орлова Н.Я.

   Теоретичні основи товарознавства: Підручник / За заг. ред. д.т.н., сн.с, проф. Ю.Т. Жука-Львів: Компакт-ЛВ,2009.-480 с

   У підручнику викладено загальні питання, що стосуються товарів. Розкри­ваються основні поняття товарознавства: товар в економічній системі, об'єкти і суб'єкти в діяльності з товаром, потреби і вимоги споживачів до товарів, забезпе­чення потреб споживачів споживними властивостями товарів на основі формування відповідного асортименту. В зв'язку з цим розглядається характеристика основних споживних властивостей, методи класифікації товарів і питання аналізу асортимен­ту за відповідними показниками. Розкривається методологія і методи визначення якості товару, збереження його під час руху на шляху від виробника до споживача. Значна увага приділена процесам, що відбуваються в товарах під впливом зовнішніх і внутрішніх чинників, способам консервування, пакування, зберігання та їх впливу на споживні властивості та товарні втрати. Приділена увага також і засобам інфор­мації про товар, маркуванню, інформаційним знакам і товаросупроводжувальним документам.

   Підручник призначено для студентів вищих навчальних закладів товарознав­чих напрямів підготовки, слухачів післядипломного навчання, спеціалістів-практиків, які мають справу з товаром і споживачів товарів.

Останнє оновлення на Середа, 04 лютого 2009, 13:53
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Маркетингова інформація
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки