28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Фінанси, гроші та кредит PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 квітня 2016, 14:18

Фінанси, гроші та кредитК.Д. Гурова, О.Л. Шелест, І.В. Колупаєва. Фінанси, гроші та кредит: Навч. пос. - X.: Світ Книг, 2016. - 672 с.

ISBN 978-966-2678-29-1

Навчальний посібник містить теоретичні положення про фінанси, гроші та кредит, теми семінарських занять та основні питання, які необхідно розглянути при підготовці до практичних та семінарських занять; иаведено комплекс завдань, що розвивають аналітичні здібності студента, вміння приймати конкретні рішення з питань оптимальної організації фінансових відносин, грошового обігу та кредитування. З метою поглибленого вивчення окремих питань дисципліни наведені матеріали для самостійної роботи студентів.

Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей, які навчаються за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» усіх форм навчання; для фахівців, що вже мають досвід роботи і які прагнуть підвищити ефективність своєї діяльності для аспірантів і науковців, що спеціалізуються в різних областях управління й вирішенні наукової проблеми фінансової системи, грошового обігу та кредитування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Процеси та апарати хімічної технології: навч. посібник з курсового проектування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки