20 | 03 | 2019
Головна Нові надходження книг Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчо­вих продуктів
Останні виставки
Останні новини
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчо­вих продуктів PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 04 лютого 2009, 13:51

   Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрісвич Л.Р.

   Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчо­вих продуктів: Навчальний посібник. - Суми: ВТД «Університетська книга», 2007. - 441 с

   У посібнику наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, ві­тамінів, мінеральних речовин, їх значення в харчуванні людини, рекомендовані середні норми в добових раціонах. Надається хара­ктеристика особливостей харчування різних верств населення (ді­тей та підлітків, людей похилого віку, студентів, різних профе­сійних груп населення, людей, що контактують із шкідливими чинниками, та людей , що потребують дієтичного харчування).

Останнє оновлення на Середа, 04 лютого 2009, 13:52
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Хімія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки