Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів |
Написав Administrator |
Середа, 04 лютого 2009, 13:51 |
Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрісвич Л.Р. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: Навчальний посібник. - Суми: ВТД «Університетська книга», 2007. - 441 с У посібнику наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин, їх значення в харчуванні людини, рекомендовані середні норми в добових раціонах. Надається характеристика особливостей харчування різних верств населення (дітей та підлітків, людей похилого віку, студентів, різних професійних груп населення, людей, що контактують із шкідливими чинниками, та людей , що потребують дієтичного харчування). |
Останнє оновлення на Середа, 04 лютого 2009, 13:52 |