29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Інвестиційна привабливість ресурсного потенціалу торговельного підприємства PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 лютого 2016, 09:32

Інвестиційна привабливість ресурсного потенціалу торговельного підприємства

Качмарик Я. Д., Куцик П. О., Лупак Р. Л, Качмарик 1. Я., Боліновська Н. Я.

Інвестиційна привабливість ресурсного потенціалу торговельного підприємства : [монографія] / Я. Д. Качмарик, П. О. Куцик, Р. Л. Лупак., І, Я. Качмарик, Н. Я. Боліновська. - Львів: Літературна агенція «Піраміда», 2012 -168 с

ISBN 978-966-1633-30-7

У монографії визначено економічний зміст інвестиційної діяльності в торгівлі, напрямки її трансформації в умовах обмеженості власних ресурсів, обґрунтовано стратегії формування та реалізації інвестиційного потенціалу торговельного підприємства, відповідні її економічні поняття та категорії.

Визначено систему оцінки та методичний інструментарій управління капіталом в умовах потреби росту інвестиційної привабливості підприємств торгівлі, проведено економічну діагностику впливу середовища на конкурентоспроможність торговельних підприємств та інвестиційну привабливість відтворення ресурсів в торгівлі.

Розроблено систему оцінки та планування ефективності інвестування в торгівлі, обгрунтовано систему моніторингу та бізнес-шіанування інвестиційних процесів в торгівлі.

Для наукових працівників, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, спеціалістів з управління сферою товарного обігу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Товарознавство смакових товарів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки