19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи екології PDF Друк e-mail

Основи екологіїОснови екології : підручник для студ. вищих навч. закладів / [В. Г. Бардов, В. І. Федоренко, Е. М. Білецька та ін.]; за ред. В. Г. Бардова, В. І. Федоренко. — Вінниця : Нова Книга, 2013. — 424 с : іл.

ISBN 978-966-382-466-6


У національному підручнику викладено загальні питання та глобальні проблеми екології, джерела і наслідки забруднення навколишнього середовища, нормативно-правові основи охорони довкілля, проблеми екології людини. Висвітлено структуру, методи сучасної екології, характеристику біосфери, питання про екологічні системи, фактори довкілля. Розглядається хімічне й енергетичне забруднення та його наслідки, зокрема й джерела забруднення у медицині та фармацевтичній промисловості, методи захисту від забруднення. Приділена увага біотехнології, у т. ч. у фармацевтичній промисловості, та екології і здоров'ю людини. Наведено контрольні питання та тестові завдання.

Підручник можна використовувати при вивченні екології для студентів-медиків, біологів, екологів, інтернів, провізорів, практичних лікарів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Митна справа
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки