29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Правове регулювання страхової діяльності PDF Друк e-mail

Правове регулювання страхової діяльностіПравове регулювання страхової діяльності : навч. посіб. / О. П. Гетманець, О. М. Шуміло, Т. В. Колєснік та ін. ; за ред. О. П. Гетманець, О. М. Шуміла. - 2-ге вид., із змінами - X : Право, 2014.-400 с.

ISBN 978-966-458-657-0

 

Навчальний посібник розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Правове регулювання страхової діяльності». На підставі аналізу правової доктрини, чинного законодавства і практики його застосування розглянуто правові аспекти публічного та приватного страхування у різних галузях права (цивільному, господарському, екологічному, аграрному, міжнародному, трудовому та ін.). Враховано останні зміни, що сталися у правовому регулюванні страхування, а також запропоновано шляхи удосконалення міжгалузевого інституту страхування.

Призначено для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації; що навчаються за спеціальністю «Правознавство», викладачів, аспірантів і практичних працівників, які цікавляться питаннями страхової діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Фінанси
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки