18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина

Останні виставки
Останні новини
Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина PDF Друк e-mail

Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. ПетришинаІсторія вчень про право і державу : хрестоматія для юрид. вищ. навч. закл. і ф-тів / авт.-уклад. Г. Г. Демиденко ; за заг. ред. О. В. Петришина.  6-те вид., доп. і змін. X. : Право, 2014. – 928 с.

ISBN 966-8467-49-3

 

Видання містить короткі конспекти першоджерел з курсу «Історія вчень про державу і право» - творів мислителів минулого. Хрестоматію складено відповідно до програми навчальної дисципліни. її матеріали можуть бути використані також при вивченні курсів «Теорія держави і права», «Філософія права», «Політологія».

Адресується тим, хто вивчає історію всесвітньої й вітчизняної політико-правової думки, цікавиться всесвітньою і вітчизняною політико-правовою класикою, широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Англійська мова бухгалтерського обліку
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки