20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті

Останні виставки
Останні новини
Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 14:38

Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті   Гаркуша Н.M.
   Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті : иавч. посіб. / Н.М. Гаркуша, О.В. Цуканова, О.О. Горошанська. — 2-ге вид., стер. — К. : Знання, 2012. — 591 с — (Вища освіта XXI століття).
   ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
   ISBN 978-617-07-0033-9

   У посібнику викладено теоретичні основи прийняття управлінських рішень, методи і моделі їх розробки. Основні теоретичні положення супроводжуються прикладами розрахунків з відповідними аналітичними висновками. Для оцінки та практичної апробації отриманих теоретичних знань подано контрольні запитання та задачі для самостійної роботи. Посібник підготовлений відповідно до програми курсу "Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті". Він логічно поєднується з такими навчальними дисциплінами, як "Економічний аналіз", "Інвестиційний аналіз", "Статистика", "Стратегічний аналіз", "Економіка підприємства".
   Розраховано на студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Посібник буде корисним також викладачам, слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, спеціалістам-практикам, підприємцям, менеджерам, керівникам підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Мировая политическая мысль от античности до современности
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки