23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Тренінг особистісного зростання

Останні виставки
Останні новини
Тренінг особистісного зростання PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:22

Тренінг особистісного зростання   Федорчук В. М.
   Тренінг особистісного зростання [текст] : навч. посіб. / В. М. Федорчук - К. : «Центр учбової літератури», 2014. - 250 с.
   ISBN 978-617-673-276-1

   У навчальному посібнику систематизовано теоретичний і практичний досвід (частина І і 11) проведення тренінгу особистісного зростання, спрямованого на самооцінку, самопізнання, самоприйняпя, самовдосконалення, саморозвиток особистості.
   Крім теоретичного матеріалу для підвищення психологічної грамотності з групових форм роботи, в посібнику подана орієнтовна програма «Тренінгу особистісного зростання» (частина III), наповнена різними вправами, іграми, психотехніками, які розраховані на його засвоєння і практичне використання.
   Матеріали можна успішно використовувати для проведення тренінгу або окремих практичних занять з особистісного зростання.
   Книга адресована викладачам, практичним психологам, педагогам, соціальним працівникам, студентам-психологам, ведучим тренінгів і всім тим, хто бажає оволодіти сучасними інтерактивними методами корекції і розвитку особистості.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Туристичне країнознавство. Азія та Океанія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки