28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Тренінг особистісного зростання PDF Друк e-mail

Тренінг особистісного зростання   Федорчук В. М.
   Тренінг особистісного зростання [текст] : навч. посіб. / В. М. Федорчук - К. : «Центр учбової літератури», 2014. - 250 с.
   ISBN 978-617-673-276-1

   У навчальному посібнику систематизовано теоретичний і практичний досвід (частина І і 11) проведення тренінгу особистісного зростання, спрямованого на самооцінку, самопізнання, самоприйняпя, самовдосконалення, саморозвиток особистості.
   Крім теоретичного матеріалу для підвищення психологічної грамотності з групових форм роботи, в посібнику подана орієнтовна програма «Тренінгу особистісного зростання» (частина III), наповнена різними вправами, іграми, психотехніками, які розраховані на його засвоєння і практичне використання.
   Матеріали можна успішно використовувати для проведення тренінгу або окремих практичних занять з особистісного зростання.
   Книга адресована викладачам, практичним психологам, педагогам, соціальним працівникам, студентам-психологам, ведучим тренінгів і всім тим, хто бажає оволодіти сучасними інтерактивними методами корекції і розвитку особистості.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Методологічні основи регіональної політики в управлінні розвитком національної економіки
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки