29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Право соціального забезпечення України PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 11:12

Право соціального забезпечення України   Право соціального забезпечення України : підруч. для студ. юрид. спец. вищ. навч. закл. / П. Д. Пилипенко, В. Я. Бурак, С. М. Синчук та ін. ; за ред. П. Д. Пилипенка. — 4-те вид., переробл. і доповн. — К. : Ін Юре, 2014. — 480 с.
   ISBN 978-966-313-500-7

   У підручнику на основі чинного законодавства України та відповідно до програми курсу «Право соціального забезпечення України» розглядаються питання правового регулювання соціального захисту громадян в Україні.
Крім загальнонаукових положень про предмет, метод, систему, принципи та функції права соціального забезпечення, окремі розділи підручника присвячено з'ясуванню соціальних ризиків, що лежать в основі права на соціальне забезпечення, соціальному страхуванню, особливостям пенсійного забезпечення, соціальним допомогам, пільгам та іншим видам і формам соціального забезпечення.
   Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, працівників органів праці та соціального захисту, всіх тих, хто цікавиться правом соціального забезпечення.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Тойота Ката. Лидерство, менеджмент и развитие сотрудников для достижения выдающихся результатов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки