29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання

Останні виставки
Останні новини
Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання PDF Друк e-mail

Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання   Лук'янець Д.М.
   Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання: Монографія - Суми: ВТД «Університетська книга», 2006. - 367 с.
   ISBN 966-680-279-1
   Монографія присвячена актуальним проблемам теорії та практики правового регулювання адміністративно-деліктних відносин в Україні. Основна увага приділяється з'ясуванню змісту адміністративно-деліктних відносин, сучасним концепціям адміністративної відповідальності, принципам побудови і реалізації нормативної моделі адміністративної відповідальності в сучасних умовах, а також проблемам систематизації адміністративно-деліктного законодавства.
   Монографія розрахована на фахівців у галузі адміністративного права, а також викладачів і студентів юридичних вузів і факультетів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Модельні правові акти: теорія та практика реалізації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки