04 | 10 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів довідок ВДС
Останні виставки
Останні новини

Архів довідок ВДС

Функціональні напої

ID Замовлення: WATS-219
Читач: Ануфрієва
Читач Тема запиту
Читач: Ануфрієва Допоможіть, будь-ласка, знайти інформацію на магістерську роботу: "Функціональні напої на основі яблучного соку з нетрадиційної сировини" (шипшина, калина, терен, обліпиха, горобина ; а також вплив на плодово-ягідну сировину ультразвукової та вакуумної обробки)
Бібліотека: Ирина Науменко Доброго дня, Анастасіє!
Пропонуємо Вам переглянути інформацію:до теми «Функціональні напої на основі яблучного соку з використанням нетрадиційної сировини: калина, горобина, терен, шипшина, обліпиха»:

1. Биологически активные вещества надземной части калины обыкновенной [Текст] / М.В. Момотова, В. А. Иванов, Т. В. Борисова, Б.Д. Левин // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2009. – N5. – С.37-38.
2. Білик, Н. А. Антиоксидантні властивості червоноплідної горобини / Н. А. Білик, Г. Ф. Коршунова // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 9 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.156-162. ББК 36 О 16
3. Вебер, Г. Обогащенные функциональные продукты - новое направление [Текст] / Г. Вебер, С. Фишер // Мясные технологии. – 2010. – N3. – С.6-10.
4. Гінцевич, В.А. Кислотно - лужні перетворення червоноплідної горобини / В.А. Гінцевич, Н. А. Білик, В.О. Тімаков // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 7 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. – с.51-56.
5. Гніцевич, В. А. Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пектиновмісної сировини [Текст] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, М. В. Іващенко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2014. – № 1. – С. 37─45. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
6. Гнусарева, Р. Соки с облепихой / Р. Гнусарева, Е. Грузинов, Т.В. Шленская // Питание и общество. – 2005. – N7. – С.19.
7. Гойко І. Ю. Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії [Електронний ресурс] / І. Ю. Гойко, І. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 219-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2014_20_6_30.pdf
8. Горбунчикова, М. С. Формирование и оценка качества функционального напитка на плодово-ягодной основе [Текст] / М. С. Горбунчикова, Г. А. Гореликова // Товаровед продовольственных товаров. – 2012. – № 7. – С. 35-40. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
9. Горячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків[Електронний ресурс] / О.О. Горячова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 396-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_63
10. Горячова, О. О. Товарознавча оцінка натуральних яблучних соків [Текст] : монографія / О. О. Горячова. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 106 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.422.51 Г71
11. Горячова, О. Яблучні соки [Текст] / О. Горячова // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – N11. – С.24-25.
12. Дроздов, А. И. Безалкогольные напитки функционального назначения [Текст] / А. И. Дроздов, К.И. Шапкина // Продукты & ингредиенты. – 2010. – N7. – С.88-89.
13. Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / за ред. М. I. Пересічний. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. – 772 с. ББК 36.996 З-41
14. Зубкова К. В. Функціональні напої в концепції здорового харчування [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова, М. Г. Ліганенко, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Khnit_2012_3_9.pdf
15. Зубкова, К. В. Функціональні напої в концепції здорового харчування [Текст] / К. В. Зубкова, М. Г. Ліганенко, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 3. – С. 25─27. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
16. Иоаннесян, И. Золотые россыпи [Текст] + [Електронний ресурс] : Облепиха / И. Иоаннесян // Гастрономъ. – 2010. – N10. – С.54-56. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
17. Ипатов, Л. Г. Разработка напитков функционального нанзначения [Текст] / Л. Г. Ипатов, И. В. Козлов, М.В. Гернет // Пищевая промышленность. – 2009. – N12. – С.60-61.
18. Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари [Текст] : підручник / за ред. О. О. Шубін. – Київ : Знання, 2009. – 564 с. + Електрон. зміст. ББК 65.421-36 я73 І-74
19. Капліна Т. В. Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Vejpte_2014_5(11)__8.pdf
20. Капрельянц, Л. В. Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології [Текст] : підручник / Л. В. Капрельянц, А.П. Петросьянц. – Одеса : Друк, 2011. – 269 с. ББК 51.230я73 К20
21. Капрельянц, Л. В.Функціональні продукти + [Електрон. ресурс] : Монографія / Л. В. Капрельянц, К.Г. Іоргачова. – Одеса : Друк, 2003. – 312 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. ББК 36-9 К20
22. Кожухар, В.В. Нові соки та напої на основі ферментованого березового соку: ожержання, властивості, технології виробництва [Текст] / В.В. Кожухар, Н. В. Рогова // ВІСТІ. Діловий випуск. – 13/03/2009. – С.1-8.-ДВ -вкладка.
23. Козонова Ю. О. Функціональні напої для спортсменів [Електронний ресурс] / Ю. О. Козонова, Д. Ю. Пруц // Холодильна техніка та технологія. - 2014. - № 3. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/htit_2014_3_13.pdf
24. Козонова, Ю.А. Производство энергетических функциональных напитков [Текст] / Ю.А. Козонова, Л.Н. Тележенко // Мясное дело. – 2008. – N8. – С.58-59.
25. Колтунов, В. А. Ч.2 : Якість і збереженність плодів та ягід + [Електрон. ресурс] : Монографія / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 249 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. ББК 36.91 К61
26. Колтунов, В. А. Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання : Монографія / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2004. 36.91 К61
27. Короткая, Е.В. Изменение физико-химических показателей плодов облепихи при замораживании / Е.В. Короткая, И.А. Короткий // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2006. – N2. – С.35-36.
28. Коршунова, Г. Ф. Використання калини у харчуванні як джерела вітаміну С / Г. Ф. Коршунова, Т.В. Нужна // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.39-43. ББК Кн. 36 О-16
29. Левіт, І. Б. Основні аспекти визначення кількісної оцінки екстракту полодів шипшини [Текст] / І. Б. Левіт, І.О. Миронова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 149-156.
30. Лемзякова Т. Г. Місце функціональних напоїв у харчуванні людини [Електронний ресурс] / Т. Г. Лемзякова, О. О. Аліфер, Ю. Ю. Тимошенко. – Режим доступу: http://www.health-medix.com/articles/liki_ukr/2015-06-22/lect_5.pdf (13.04.2016). – Назва з екрана.
31. Мандрика, В.I. Якість купажованих яблучних соків на ринку України : Наведено результати дослідження якості 14 зразків купажованих яблучних соків шести різних торгових марок за органолептичними й фізико- хімічними показниками, що реалізуються на ринку України / В.I. Мандрика, О. Гаврилюк // Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць / відповід. ред. Н. Я. Орлова. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003. – С.21-26. ББК 65.421.5 С 91
32. Нутриціологія [Текст] : навч. посібник / за заг. ред. Н. В. Дуденко. – Х. : Світ книг, 2013. – 560 с. ББК 51.23я73 Н90
33. Осика, В. А. Зміни споживчих властивостей яблучного соку під час тривалого зберігання / В. А. Осика, Н. С. Ясинська // Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць / відповід. ред. Н. Я. Орлова. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003. – С.41-45. ББК 65.421.5 С 91
34. Павлишин, М. Л. Дослідження безалкогольних напоїв із нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / М. Л. Павлишин // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2013. – № 1 (57). – С. 86─88.
35. Петыш, Я. Современные ингредиенты для напитков будущего [Текст] / Я. Петыш // Бизнес пищевых ингредиентов. – 2012. – № 6. – С. 36-39.
36. Прибильський В. Л. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Електронний ресурс] / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Khnit_2014_3_12.pdf.
37. Прибильський, В. Л. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст] / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 3. – С. 47─51.
38. Романова З. М. Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / З. М. Романова, Л. О. Косоголова. // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/peb_2013_1_13.pdf
39. Рынок функциональных напитков [Текст] + [Електрон. ресурс] : современное состояние, перспективы и тенденции развития // Food Technologies & Equipment : пищевые технологии, оборудование, ингредиенты, упаковка. – 2008. – N6. – С.30-36. - Способ доступа: электрон. чит. зал ПУСКУ.
40. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – Київ : Центр навч. л-ри, 2009. – 544 с. ББК 65.421.51я73 С40
41. Суткович, Т. Ю. Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку / Т. Ю. Суткович // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.31-32. ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.88
42. Суткович, Т. Ю. Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.129-132. ББК Кн. 36 П78
43. Функциональные продукты питания [Текст] : учеб. пособие / под общ. ред. В. И. Теплов. – Москва : А-Приор, 2008. – 240 с. ББК 36-9я73 Ф94
44. Хомич, Г. П. Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.85-86. ББК 36.88
45. Хомич, Г. П. Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2003. – С.76-78. ББК 65.421 У67
46. Хомич, Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст] / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 4. – С. 35─38. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
47. Хомич, Г. П. Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.28-30.

До питання «Вплив вакуумної та ультразвукової обробки на екстракцію поживних речовин з плодів (калина, шипшина, терен, обліпиха, горобина»

1. Бородай А. Б. Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку / А. Б. Бородай, Т. Ю. Суткович // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 36.81я431 Н73

2. Бородай, А. Б. Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст] / А. Б. Бородай, Т. Ю. Суткович // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 15─17. 36.81я431 Н73

3. Бошкова І. Л. Доцільніть мікрохвильового екстрагування біологічно активних речовин як природних пестицидів з рослинної сировини / І. Л. Бошкова, Н. В. Волгушева // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 24 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 146-153 ББК 36.81 О-16

4. Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронний ресурс] : монографія / Т. Ю. Суткович, А. Т. Безусов,Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна ; за ред. В. Я. Плахотін. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 149 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. 36.91-5 В43

5. Гонта І. А. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції [Електронний ресурс] / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Khp_2014_15_18.pdf

6. Домарецький, В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408 с. + Електрон. зміст. 36.97я73 Д66

7. Домарецький, В. А. Технологія харчових продуктів : Підручник / В. А. Домарецький, М.В. Остапчук, А.I. Українець. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2003. – 572 с. + [Електрон. зміст].
ББК 36я73 Д66

8. Капліна, Т. В. Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів [Електрон. ресурс] : монографія / Т. В. Капліна. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 212 с.

9. Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти + [Електрон. ресурс] : Монографія / Л. В. Капрельянц, К.Г. Іоргачова. – Одеса : Друк, 2003. – 312 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. 36-9 К20

10. Лобода, В. Б. Фізичні основи вакуумної техніки [Текст]. Ч. 1 : навч. посібник / В. Б. Лобода. – Суми : Університетська книга, 2011. – 253 с. ББК 31.77я73 Л68

11. Лобода, В. Б. Фізичні основи вакуумної техніки [Текст]. Ч. 2 : навч. посібник / В. Б. Лобода. – Суми : Університетська книга, 2012. – 296 с. ББК 31.77я73 Л68

12. Мартинсон Екатерина Александровна. Технология комплексной переработки плодов шиповника [Електронний ресурс] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.23 / Екатерина Александровна Мартинсон. – Москва, 2005.– 138 c. – Режим доступу: http://www.dslib.net/bio-technology/tehnologija-kompleksnoj-pererabotki-plodov-shipovnika.html .–Назва з екрана.

13. Михайлов В. М. Визначення якості харчової продукції на основі рослинної сировини за умов її обробки в НВЧ-полі з вакуумуванням [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 49. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/vcpiind_2014_49_6.pdf

14. Ростовський, В.С. Використання радіопротекторних властивостей нетрадиційних ягідних культур при розроблянні технологій солодких страв / В.С. Ростовський, Н. В. Дібрівська // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.93-96.

15. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136 с. ББК 36.81я73 Р78

16. Сукманов В. О. Дослідження водного екстракту плодів шипшини, який отримано з використанням високого тиску / В. О. Сукманов, І. Б. Левіт, І. О. Миронова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. –С. 205 - 211. ББК 36.81 О-16

17. Сукманов В. О. Створення дерева властивостей екстракту із плодів шипшини, отриманого обробкою високим тиском / В. О. Сукманов, І. Б. Левіт, І. О. Миронова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 17. Т. 1 : темат. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. –С. 216-221 ББК 36.81 О-16

18. Суткович Т. Ю. Використання вакууму на початкових стадіях виробництва яблучного соку / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]. Вип.1 : зб. наук. праць / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2008. – С. 187-191. ББК 36.81 П78

Дякуємо, що звернулися до нас! Бажаємо успіхів!
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Психологія спілкування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки