25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів довідок ВДС
Останні виставки
Останні новини

Архів довідок ВДС

Хімічний склад, фармакологічні властивості і аналіз комплексного використання насіння гарбуза

ID Замовлення: WATS-211
Читач: Леся
Читач Тема запиту
Читач: Леся Добрий день, допоможіть, будь-ласка, знайти інформацію (статті,автореферати,дисертації,магістерські,монографії) з такого питання "Хімічний склад, фармакологічні властивості і аналіз комплексного використання насіння гарбуза" Дякую за допомогу)
Бібліотека: Елена Нестеренко Доброго дня!
Пропонуємо Вам скористатися наступними джерелами:

З фонду бібліотеки ПУЕТ:

635.7 А86
Артюгина, З.Д. Кабачки, патисоны, тыквы / З.Д. Артюгина, В.Р. Паршина, П.П. Трибунская. – Москва : Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1985. – 63 с. – (Библиотечка овощевода).

42.34 Г96
Гусев, А.М. Плодовые овощные культуры : Тыквенные культуры / А.М. Гусев. – 1991. – 48 с.

Коломиец, В. Тыква обыкновенная – и необыкновенная... [Текст] : не только страшит, но и лечит! / В. Коломиец // Персонал. – 2014. – № 6. – С. 126–133.

Ода тыкве [Текст] // Спрос. – 2010. – N10. – С. 9.

6П8 Х46
Скурихин, И.М. Химический состав пищевых продуктов / И.М. Скурихин, В.А. Шатерникова. – М. : Легкая и пищ. пром-сть , 1984. – 327 с.

1001 полезное свойство тыквы [Текст] // Товаровед продовольственных товаров. – 2009. – N7. – С.56-58.

65.421.5 И66
Столярчук, В. Н. Физико-химические свойства крупки тыквенных семян [Текст] / В. Н. Столярчук, М. А. Кудрик, Е. Н. Остапенко // Инновационные технологии: приоритетные направления развития [Текст] : тез. докл. междунар. науч.-практ. интернет-конф. проф.-препод. состава, асп. и студ., 12-14 апр. 2011 г. / Белгород. ун-т кооперации, экономики и права. – Белгород : Изд-во БУКЭП, 2011. – С. 213-214.

51.23я73 Н90
Характеристика харчової та біологічної цінності плодів та овочів // Нутриціологія [Текст] : навч. посібник / за заг. ред. Н. В. Дуденко. – Х. : Світ книг, 2013. – С. 216–246

6П8 Х46
Химический состав пищевых продуктов.Кн. 1 : Справочные таблицы / под ред. И.М. Скурихин. – Москва : Агропромиздат, 1987. – 223 с.

6П8 Х46
Химический состав пищевых продуктов.Кн. 2 : Справочные таблицы / под ред. И.М. Скурихин. – Москва : Агропромиздат, 1987. – 360 с.

Шаповал, Н.I.Гарбузове насіння як сировина для виробництва нових продуктів харчування / Н.I. Шаповал, В. М. Буряк // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.103-105

З мережі Інтернет:

Гарбуз звичайний [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dna.com.ua/4055-garbuz-zvichayniy.html

Гарбуз звичайний [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://lektravy.inf.ua/base/98.htm

Гарбузове насіння: склад, користь, властивості і лікування, гарбузова олія [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://loveginka.ru/rizne/6144-garbuzove-nasinnja-sklad-korist-vlastivosti-i.html

Каренгина Т. В. Химический состав семян тыквы и фармакологические свойства препаратов, полученных на их основе // Каренгина Т. В. Совершенствование технологии переработки семян тыквы и фармакологические свойства полученных ветеринарных препаратов : дис … канд. біол. наук. : 16.00.14 / Т. В. Каренгина; Волгоградский науч.-исслед. технологический ин-т мясо-молочного скотоводства и переработки продукции животноводства. – Волгоград, 1999. – С. 7–17. – Режим доступу: http://medical-diss.com/veterinariya/sovershenstvovanie-tehnologii-pererabotki-semyan-tykvy-i-farmakologicheskie-svoystva-poluchennyh-veterinarnyh-preparatov

Насіння гарбуза лікують і полегшують практично всі хвороби! [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://faqukr.ru/zdorov-ja/28569-nasinnja-garbuza-likujut-i-polegshujut-praktichno.html

Цілющі властивості насіння гарбуза [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://medicatocity.ru/rizne/domashnja-apteka/2866-ciljushhi-vlastivosti-nasinnja-garbuza.html
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Механізм управління санацією підприємств
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки