Вищий навчальний заклад
Укоопспілки
„Полтавський університет
економіки і торгівлі”
БІБЛІОТЕКА
Виробництво сільськогосподарської
продукції:
сьогодення
та майбутнє
Рекомендаційний список літератури
Полтава -2012
Укладач : бібліограф Шляхова Н. Є.
1. Бабенко, А. Г.
Трудомісткість продукції як один із найважливіших показників в галузі
аграрного виробництва [Текст] / А. Г. Бабенко, К. В. Бондаревська // Актуальні Проблеми Економіки. – 2012. – № 3. – С. 208─214.
2. Багрій, Т. В.
Збереження та відродження цукробурякового виробництва в Україні [Текст] / Т. В. Багрій // Економіка АПК. – 2009. – № 2. – С. 71–76. - Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
3. Батигіна, О.
Сільськогосподарська продукція як об'єкт обігу на аграрному ринку [Текст] / О. Батигіна // Підприємництво, господарство і право. – 2011. – № 2. – С. 38─41.
4. Бугера, С.
Концепція системи правового регулювання якості сільськогосподарської продукції в Україні [Текст] / С. Бугера // Право України. – 2011. – № 11-12. – С. 183─188. - Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
5. Бугера, С.
Правове регулювання якості сільськогосподарської продукції в процесі її виробництва [Текст] / С. Бугера // Підприємництво, господарство і право. – 2011. – № 12. – С. 111 ─ 115.
6. Бугера, С.
Проблеми правового регулювання ветеринарно-санітарного забезпечення якості сільськогосподарської продукції [Текст] / С. Бугера // Підприєм-ництво, господарство і право. – 2011. – № 11. – С. 108–111.
7. Бургу, Ю. Г.
Нормування та
фактори якості сільськогосподарської
продукції [Текст] / Ю. Г. Бургу // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. – 2010. – № 1. – С. 69–72.
8. Бурлака, О. А.
Інтелектуальна власність як
інноваційна складова виробництва сільсько-господарської продукції [Текст] / О. А. Бурлака, З. М. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації
України. Сер. Економічні науки. – 2009. – № 5. – С. 36–40.
9. Бурлакова, О.
Рынок сельскохозяйственной продукции : механизм регулирования [Текст] / О. Бурлакова // Проблемы теории и практики управления. – 2011. – № 7. – С. 61–69.
10. Гончарук, А.
Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні [Текст] / А. Гончарук // Економіка України. – 2009. – № 6. – С. 65–74.– Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.
11. Гошовский, И.
Накормить мир [Текст] : АПК Украины / И. Гошовский // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – 2011. – № 3. – С. 10─13.
12. Гуменюк, Г.
Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк //Стандартизація. Сертифікація. Якість. – 2009. – № 6. – С. 63–70.
13. Гуменюк, Г.
Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація.Сертифікація.Якість. – 2011. – № 6. – С. 19─24. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.
14. Кайдашов, В.
Проблеми
вдосконалення правового регулювання
безпечності й якості сільськогосподарської продукції в умовах інтеграції України до міжнародних спільнот [Текст] / В. Кайдашов
// Підприємництво, господарство і право.
– 2009. – N11. – С.
116–118.
15. Капшук, С.
"Соняшник протягом останніх років є найрентабельнішою
культурою в сільському господарстві України" [Текст] / С. Капшук ; Бесіду вів I. Швець // Вісник податкової служби України. – 2009. – № 22. – С.12–13.
16. Ковальчук, А.
Сыр в масле [Текст] : [производство молока и молочных продуктов] / А. Ковальчук // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – 2011. – № 3. – С. 76─78.
17. Кузнєцовва, I.
Яка ж роль відведена Україні в світовому виробництві та експорті зерна
[Текст] / I. Кузнєцовва
// Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 4. – С. 19–23.
18. Кулинич, П. Ф.
Виробництво органічної та екологічно чистої сільськогосподарської продукції : земельно-правові аспекти / П. Ф. Кулинич // Держава і право. Юридичні і політичні науки : зб. наук. праць. – 2009. – Вип.43. – С. 414–420.
19. Кутаренко, Н. Я.
Державна підтримка у сфері органічного аграрного виробництва [Текст] / Н. Я. Кутаренко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 3. – С. 30─35.
20. Макарчук, О. Г.
Покращення показників ефективності аграрного виробництва [Текст] / О. Г. Макарчук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 3, ч.2. – С. 191–194.
21. Макарчук, О. Г.
Покращення показників ефективності аграрного виробництва [Текст] / О. Г. Макарчук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 4. – С. 31─36.
22. Месель-Веселяк, В. Я.
Напрями забезпечення конкурентоспроможності аграрного виробництва [Текст] / В. Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. – 2009. – № 10. – С.7–14.
23. Нездойминога, Е. А.
Анализ сырьевой базы
перерабатывающих предприятий и рынка товаров плодоовощной консервации [Текст] +
[Електронний ресурс] /Е. А. Нездойми-нога,
М. В. Шарко // Актуальні
Проблеми Економіки.
– 2010. – № 12. – С.55–62.
24. Павлова, О. С.
Актуальні
проблеми розвитку
виноградарства та виноробства [Текст] / О. С. Павлова // Економіка
харчової промисловості.
– 2009. – № 4. – С.35–39.
25. Паламарчук, В. Д.
Вирощування кукурудзи на зерно та перспективи отримання альтернативних джерел енергії [Текст] / В. Д. Паламарчук, О. Паламарчук // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 10. – С.23─25.
26. Погріщук, Б. В.
Світовий досвід розвитку виробництва,
переробки
та реалізації зернопродукції на
інноваційній основі [Текст] / Б. В. Погріщук
// Економіка та держава. – 2010. – № 3. – С.50–52.
27. Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою [Текст] : Закон від 09 лют. 2012 р. N 4391-VI / Україна. Верховна Рада // Голос України. – 2012. – 6 берез. – С. 18–19.
28. Про схвалення Концепції Державної цільової
економічної програми впровадження в агропромисловому комплексі новітніх
технологій виробництва сільськогосподарської продукції на період до 2016 року
[Електронний ресурс] : розпорядження від 23 груд. 2009 р. № 1650-р / Україна. Кабінет Міністрів // Офіційний
вісник України [Електронний ресурс]. – 2010. – № 1–6.–1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
29. Рудковская, В. Л.
Современное состояние
производства и переработки молока в Украине [Текст] / В. Л. Рудковская // Продукты & ингредиенты.
– 2010. – № 9. – С. 40–41. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон.
чит. зал ПУЕТ.
30. Русак, О. П.
Формування виробничого потенціалу підприємств з виробництва м'яса птиці
[Текст] / О. П. Русак // Держава та регіони. – 2011. – № 1. – С 136–139.
31. Сендецька, С. В.
Прогнозування обсягів виробництва яєць на регіональному ринку продукції птахівництва [Текст] / С. В. Сендецька // Економіка АПК. – 2009. – № 7. – С. 128–133. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.
32. Силивончик, А.
Пробить скорлупу [Текст] : рынок яиц / А. Силивончик, Г. Татаренко // Бизнес. – 2009. – № 15. – С. 81–83.
33. Сінєльніков, Б.
Розвиток цукробурякового виробництва в контексті інтелектуальної спадщини М. Д. Кондратьєва [Текст] / Б. Сінєльніков // Економіка України. – 2011. – № 11. – С. 44–59. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.
34. Стройко, Т.
Регіональні
тенденції розвитку виробництва овочів [Текст] / Т. Стройко, І. Лесік // Економіст.
– 2012. – № 2. – С. 37–39. – Те саме [Електронний ресурс].
35. Чубань, В. С.
Досвід формування паритету цін на сільськогосподарську продукцію [Текст] / В. С. Чубань // Економіка. Фінанси. Право. – 2010. – № 8. – С. 28–34. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.
36. Шевченко, Н.
Проблеми
стабілізації АПК з врахуванням засад формування продовольчого ринку України
[Текст] / Н. Шевченко // Економіка та держава.
– 2011. – № 4. – С. 146 ─ 149.
37. Шубина, Г.
Отечественный рынок говядины
[Текст] / Г. Шубина //
Мясной бизнес.
– 2011. – № 9. – С. 70─73.