Вищий навчальний заклад Укоопспілки

„Полтавський університет економіки і торгівлі”

 

БІБЛІОТЕКА

 

 

 

 

 

Виробництво сільськогосподарської продукції:
сьогодення та майбутнє

 

 

Рекомендаційний список літератури

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полтава -2012

 

 

 

       Укладач : бібліограф Шляхова Н. Є.

 

 

1. Бабенко, А. Г.

Трудомісткість продукції як один із найважливіших показників в галузі аграрного виробництва [Текст] / А. Г. Бабенко, К. В. Бондаревська // Актуальні Проблеми Економіки. – 2012. – № 3. – С. 208─214.

 

2. Багрій, Т. В.

Збереження та відродження цукробурякового виробництва в Україні [Текст] / Т. В. Багрій // Економіка АПК. – 2009. – № 2. – С. 71–76. - Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

3. Батигіна, О.

Сільськогосподарська продукція як об'єкт обігу на аграрному ринку [Текст] / О. Батигіна // Підприємництво, господарство і право. – 2011. – № 2. – С. 38─41.

 

4. Бугера, С.

Концепція системи правового регулювання якості сільськогосподарської продукції в Україні [Текст] / С. Бугера // Право України. – 2011. – № 11-12. – С. 183─188. - Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

5. Бугера, С.

Правове регулювання якості сільськогосподарської продукції в процесі її виробництва [Текст] / С. Бугера // Підприємництво, господарство і право. – 2011. – № 12. – С. 111 ─ 115.

 

6. Бугера, С.

Проблеми правового регулювання ветеринарно-санітарного забезпечення якості сільськогосподарської продукції [Текст] / С. Бугера // Підприєм-ництво, господарство і право. – 2011. – № 11. – С. 108–111.

 

7. Бургу, Ю. Г.

Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції [Текст] / ЮГБургу // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. – 2010. – № 1. – С. 69–72.

 

8. БурлакаОА.

Інтелектуальна власність як інноваційна складова виробництва сільсько-господарської продукції [Текст] / ОАБурлака, ЗМЛевченко // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер. Економічні науки. – 2009. – № 5. – С. 36–40.

 

9. БурлаковаО.

Рынок сельскохозяйственной продукции : механизм регулирования [Текст] / О. Бурлакова // Проблемы теории и практики управления. – 2011. – № 7. – С. 61–69.

 

10. Гончарук, А.

Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні [Текст] / А. Гончарук // Економіка України. – 2009. – № 6. – С. 65–74.– Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

11. Гошовский, И.

Накормить мир [Текст] : АПК Украины / И. Гошовский // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – 2011. – № 3. – С. 10─13.

 

12. Гуменюк, Г.

Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк //Стандартизація. Сертифікація. Якість. – 2009. – № 6. – С. 63–70.

 

13. Гуменюк, Г.

Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизаціяертифікація.Якість. – 2011. – № 6. – С. 19─24. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

14. Кайдашов, В.

Проблеми вдосконалення правового регулювання безпечності й якості сільськогосподарської продукції в умовах інтеграції України до міжнародних спільнот [Текст] / В. Кайдашов // Підприємництво, господарство і право. – 2009. – N11. – С. 116–118.

 

15. Капшук, С.

"Соняшник протягом останніх років є найрентабельнішою культурою в сільському господарстві України" [Текст] / С. Капшук ; Бесіду вів I. Швець // Вісник податкової служби України. – 2009. – № 22. – С.12–13.

 

16. Ковальчук, А.

Сыр в масле [Текст] : [производство молока и молочных продуктов] / А. Ковальчук // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – 2011. – № 3. – С. 76─78.

 

17. КузнєцовваI.

Яка ж роль відведена Україні в світовому виробництві та експорті зерна [Текст] / IКузнєцовва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 4. – С. 19–23.

 

18. Кулинич, П. Ф.

Виробництво органічної та екологічно чистої сільськогосподарської продукції : земельно-правові аспекти / П. Ф. Кулинич // Держава і право. Юридичні і політичні науки : зб. наук. праць. – 2009. – Вип.43. – С. 414–420.

 

19. Кутаренко, Н. Я.

Державна підтримка у сфері органічного аграрного виробництва [Текст] / Н. Я. Кутаренко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 3. – С. 30─35.

 

20. Макарчук, О. Г.

Покращення показників ефективності аграрного виробництва [Текст] / О. Г. Макарчук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 3, ч.2. – С. 191–194.

 

21. Макарчук, О. Г.

Покращення показників ефективності аграрного виробництва [Текст] / О. Г. Макарчук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 4. – С. 31─36.

 

22. Месель-Веселяк, В. Я.

Напрями забезпечення конкурентоспроможності аграрного виробництва [Текст] / В. Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. – 2009. – № 10. – С.7–14.

 

23. Нездойминога, Е. А.

Анализ сырьевой базы перерабатывающих предприятий и рынка товаров плодоовощной консервации [Текст] + [Електронний ресурс] /Е. А. Нездойми-нога, М. В. Шарко // Актуальні Проблеми Економіки. – 2010. – № 12. – С.55–62.

 

24. Павлова, О. С.

Актуальні проблеми розвитку виноградарства та виноробства [Текст] / О. С. Павлова // Економіка харчової промисловості. – 2009. – 4. – С.3539.

 

25. Паламарчук, В. Д.

Вирощування кукурудзи на зерно та перспективи отримання альтернативних джерел енергії [Текст] / В. Д. Паламарчук, О. Паламарчук // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 10. – С.23─25.

 

26. Погріщук, Б. В.

Світовий досвід розвитку виробництва, переробки та реалізації зернопродукції на інноваційній основі [Текст] / БВПогріщук // Економіка та держава. – 2010. – № 3. – С.50–52.

 

27. Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою [Текст] : Закон від 09 лют. 2012 р. N 4391-VI / Україна. Верховна Рада // Голос України. – 2012. – 6 берез. – С. 18–19.

 

28. Про схвалення Концепції Державної цільової економічної програми впровадження в агропромисловому комплексі новітніх технологій виробництва сільськогосподарської продукції на період до 2016 року [Електронний ресурс] : розпорядження від 23 груд. 2009 р. № 1650-р / Україна. Кабінет Міністрів // Офіційний вісник України [Електронний ресурс]. – 2010. – № 1–6.–1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

 

29. Рудковская, В. Л.

Современное состояние производства и переработки молока в Украине [Текст] / В. Л. Рудковская // Продукты & ингредиенты. – 2010. – № 9. – С. 40–41. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

30. Русак, О. П.

Формування виробничого потенціалу підприємств з виробництва м'яса птиці [Текст] / О. П. Русак // Держава та регіони. – 2011. – № 1. – С 136–139.

 

31. Сендецька, С. В.

Прогнозування обсягів виробництва яєць на регіональному ринку продукції птахівництва [Текст] / С. В. Сендецька // Економіка АПК. – 2009. – № 7. – С. 128–133. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

32. Силивончик, А.

Пробить скорлупу [Текст] : рынок яиц / А. Силивончик, Г. Татаренко // Бизнес. – 2009. – № 15. – С. 81–83.

 

33. Сінєльніков, Б.

Розвиток цукробурякового виробництва в контексті інтелектуальної спадщини М. Д. Кондратьєва [Текст] / Б. Сінєльніков // Економіка України. – 2011. – № 11. – С. 44–59. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

34. Стройко, Т.

Регіональні тенденції розвитку виробництва овочів [Текст] / Т. Стройко, І. Лесік // Економіст. – 2012. – № 2. – С. 37–39. – Те саме [Електронний ресурс].

 

35. Чубань, В. С.

Досвід формування паритету цін на сільськогосподарську продукцію [Текст] / В. С. Чубань // Економіка. Фінанси. Право. – 2010. – № 8. – С. 28–34. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу : електрон. чит. зал ПУЕТ.

 

36. Шевченко, Н.

Проблеми стабілізації АПК з врахуванням засад формування продовольчого ринку України [Текст] / Н. Шевченко // Економіка та держава. – 2011. – № 4. – С. 146 ─ 149.

 

37. Шубина, Г.

Отечественный рынок говядины [Текст] / Г. Шубина // Мясной бизнес. – 2011. – 9. – С. 7073.